De Salon

Beauty by Jacky is een schoonheidssalon die gevestigd is in het centrum van de jonge wijk Drielanden te Harderwijk.

U kunt bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en shellac.

Beauty by Jacky werkt o.a. met het Franse merk Peggy Sage, dit merk wordt over de gehele wereld vertegenwoordigd door topprofessionals als Schoonheidsspecialisten, Nagelstylisten, Visagisten, Pedicuurders en Grimeurs.

Uiteraard zijn de producten van Peggy Sage absoluut niet getest op dieren, én de producten zijn hypoallergeen.

Wij werken ook met de minerale make-upproducten van freshMinerals. Ze zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten.

Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere (minerale) make-up nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder, maïsmeel en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.

De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundationsbeschermen de huid  met een SPF 20 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide)! Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het merk!

Wij kunnen je na een behandeling de foundation bij je aanbrengen, zodat je zelf de kracht van minerale make-up kunt ervaren.

Verschillende behandelingen zijn gericht op ontspanning, en worden afgestemd op de conditie van de huid.

Elke huid is uniek, daarom hebben we voor elke huid een breed assortiment aan verzorgingsproducten om het optimale resultaat te bereiken.

Diverse behandelingen adviseren wij u om eens in de 4 – 6 weken te herhalen voor het beste resultaat en om een optimale huidconditie te behouden.

Daarom adviseren wij voor thuis ook onze producten te gebruiken om zo de beste resultaten te behalen.

Graag tot ziens in de salon,

Jacoline Thomassen

Beauty by Jackie from Binro Filmproducties on Vimeo.