Mijn Merken


Fresh Minerals make-up

Fresh Minerals

Wij werken ook met de minerale make-upproducten van freshMinerals. Ze zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten.

Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere (minerale) make-up nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder, maïsmeel en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.

De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid  met een SPF 20 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide)! Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het merk!

Wij kunnen na een behandeling de foundation bij je aanbrengen, zodat je zelf de kracht van minerale make-up kunt ervaren.

Peggy Sage

Het Franse merk Peggy Sage is een huidverzorgend product, dit merk word over de gehele wereld vertegenwoordigd door topprofessionals als Schoonheidsspecialisten, Nagelstylisten, Visagisten, Pedicuurders en Grimeurs.

Uiteraard zijn de producten van Peggy Sage absoluut niet getest op dieren, én de producten zijn hypoallergeen.