Mijn Merken


Fresh Minerals make-up

Fresh Minerals

Wij werken ook met de minerale make-upproducten van freshMinerals. Ze zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten.

Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere (minerale) make-up nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder, maïsmeel en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.

De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid  met een SPF 20 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide)! Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het merk!

Wij kunnen na een behandeling de foundation bij je aanbrengen, zodat je zelf de kracht van minerale make-up kunt ervaren.

Peggy Sage

Het Franse merk Peggy Sage is een huidverzorgend product, dit merk word over de gehele wereld vertegenwoordigd door topprofessionals als Schoonheidsspecialisten, Nagelstylisten, Visagisten, Pedicuurders en Grimeurs.

Uiteraard zijn de producten van Peggy Sage absoluut niet getest op dieren, én de producten zijn hypoallergeen.

Image Skincare

Visie op huidverbetering – IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een internationale expert op het gebied van huidverbetering. De onderneming is in 2003 opgericht en exploiteert haar huidverzorgingsproducten inmiddels in 27 landen wereldwijd.

De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.

IMAGE Skincare is geschikt voor professionele behandelcentra én thuisgebruik. Skincare IMAGE is alleen verkrijgbaar op advies van de schoonheidsspecialist, huidtherapeut of arts. Er zijn verschillende professionele behandelingen en thuisproducten. Met IMAGE Skincare I PEEL realiseren huidspecialisten revolutionaire huidverzorging. In combinatie met thuisgebruik van de cosmeceuticals met dezelfde werkstoffen continueert u de revolutie. Een stralende huid voor iedereen!

Het bedrijf en de mensen

Alle producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Alleen de meest actieve farmaceutische werkstoffen zijn geschikt voor de verschillende productlijnen. De huidverbeterende producten van IMAGE Skincare zijn uitsluitend verkrijgbaar via gecertificeerde artsen en professioneel getrainde schoonheidsspecialisten.

 De voordelen van IMAGE Skincare-producten

  • Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
  • Vrij van parabenen
  • Niet op dieren getest
  • Natuurlijke conserveringsmiddelen
  • Maximaal resultaat door gelijke werkstoffen in thuis- en salonproducten

Droge huid

Een droge huid heeft een tekort aan lipiden (huidvetten). De bovenste huidlaag van een droge huid bevat microscopisch kleine scheurtjes waardoor de huid te veel vocht verliest. Een droge huid ontstaat o.a. door gebruik van ongeschikte verzorgingsproducten en langdurige blootstelling aan warm water. Tijdens het douchen verdwijnt het beschermende vetlaagje (talg) van de huid. Na het douchen is de huid warm en verliest deze veel vocht waardoor ze droog en trekkerig aanvoelt.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan veroorzaakt worden door een huidaandoening of allergie. Gerichte huidtherapie bij een schoonheidssalon is dan absoluut aan te raden. Veel mensen met een gevoelige huid zijn echter helemaal niet allergisch maar gebruiken simpelweg niet de juiste verzorgingsproducten of hebben van nature een extreem gevoelige gezichtshuid. Deze huid is dun en fijn van structuur en zeer gevoelig voor diverse weersomstandigheden.

IMAGE Skincare Vital C

Droge huid?  Hydrateer!

Gebruik IMAGE Skincare Vital C om de droge huid te verbeteren. Deze productlijn zorgt voor ultieme bescherming, hydratatie en voeding (aanvulling lipiden) van de gezichtshuid. De hoofdbestanddelen van Vital C zijn vitamine C, antioxidanten en peptiden. Deze combinatie van werkstoffen zorgt voor optimaal resultaat: een stralende ontspannen huid zonder droge plekjes en schilfering.

Gevoelige huid? Kalmeer!

Ormedic van IMAGE Skincare is een productlijn specifiek gericht op de gevoelige en geïrriteerde huid. De samenstelling van de Ormedic-producten is erop gericht de huid snel weer in balans te krijgen. Ingrediënten als Japanse groene thee, peptiden,
 aloë vera
 en botanicals verzorgen de geïrriteerde huid op celniveau en realiseren een sterkte en stralende huid.

Behandeladvies :

Signature Facial

Behandelingsduur 50-60 min

Prijs: € 75,-

Deze behandeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan, Deze behandeling doet alles; het verstevigd de huid met retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen, en sinasappelextracten. De huid word gevoed door een cocktail van vitamine A, E en Cen verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer? Deze behandeling is niet geschikt voor een acne of vette huid.

 

Signature Facelift Level 1

Behandelingsduur 30 – 45 min

Prijs: € 75,-

Kuur: Deze behandeling kan voor een optimaal resultaat in kuurverband gedaan worden

Advies: 6 behandelingen om de 2 weken

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine c dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfoieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnendringen en daar verstevigen, egaliseren, en verfrissen.

Acne

Acne is een ontsteking van de huid en komt meestal voor in het gezicht. Bij het ontstaan van acne speelt de hormoonhuishouding een prominente rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit: de huid ondergaat allerlei veranderingen onder invloed van genoemde hormoonhuishouding, maar ook bepaalde geneesmiddelen of cosmetica kunnen van invloed zijn. Vrijwel iedereen krijgt (in de puberteit) last van acne. Ook na de puberteit kan acne aanhouden of juist ontstaan. IMAGE Skincare heeft antwoord!

Weg met onzuiverheden!

Clear Cell is dé oplossing tegen acne. Clear Cell bevat ingrediënten als salicylzuur, glycolzuur en benzoylperoxide die onzuiverheden doelgericht verwijderen. IMAGE Skincare Clear Cell bevat reinigers, maskers, serums, scrubs, pads en lotions speciaal voor de vette en acne-gevoelige huid. Clear Cell is een methode die écht werkt. Clear Cell vermindert ontstekingen, verwijdert overtollige olie, zuivert de huid en overwint acne.

Behandeladvies :

Acne Facial

Behandelingsduur 50-60 min

Prijs: € 75,-

Deze behandeling is speciaal voor tieners , acne, acnegevoelige vette huiden die nog geen acne peeling willen/kunnen ondergaan.

 

Acne lift Level 1

Behandelingsduur 30 – 45 min

Prijs: € 75,-

Kuur: Deze behandeling kan voor een optimaal resultaat in kuurverband gedaan worden

Advies: 6 behandelingen om de 2 weken

Deze peeling is een combinatie van BHA(salicylzuur) en AHA( glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische stof dat voor exfoliatie van dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt et een uitstekende ,veilige en zachte peeling. U zal een prikkend, jeukend gevoel krijgen als de peeling aangebracht wordt. Door het salicylzuur kan de huid warm worden. Ook kan de huid rood worden. En binnen 24 uur zal de huid gaan schilferen. Dit is normaal en zal minder worden.

Pigmentvlekken

Plaatselijke ophopingen van pigment worden ook wel pigmentvlekken genoemd. Dit zijn bruine vlekjes die voornamelijk op de gezichtshuid voorkomen. Deze pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, ontstaan door (te lange) blootstelling aan UV-stralen, erfelijkheid, huidirritatie of zijn gevolg van hormoonschommelingen tijdens of na een zwangerschap.

Wat te doen tegen pigmentvlekjes?

De IMAGE Skincare Iluma productlijn voorkomt en behandelt tekenen van veroudering, zonschade en pigmentvlekjes. Wij werken met deze productlijn in onze praktijk en helpen u met (een aantal) van onderstaande producten daadwerkelijk van uw pigmentvlekjes of zwangerschapsmasker af.

Behandeladvies :

Lightening Facial

Behandelingsduur 50-60 min

Prijs: € 75,-

Deze behandeling is geschikt voor pigmentaties(door zon/bruine vlekken), ongelijkmatige teint. Als u nog geen Lightening lift peeling wil ondergaan en eerst kennis wil maken met de producten van image skincare is deze behandeling geschikt voor u.

 

Lightening lift Level 1 & Level 2

Behandelingsduur 30 – 45 min

Prijs: € 75,-

Kuur: Deze behandeling kan voor een optimaal resultaat in kuurverband gedaan worden

Advies: 6 behandelingen om de 2 weken

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% egaliserende werking om de melanineblokkade in dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken te doen. Hoe dieper de schade hoe intensiever de behandeling is. Tijdens deze peeling zal u een jeukend ,prikkelend gevoel ervaren. Dit is normaal. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter.

O2 Lift  (alle huiddtypen)

A breath of fresh skin

Een luxe behandeling die de huid verzorgt, beschermt en verfrist. De behandeling is een sensatie op zich, door het Oxgenating Facial Masque. Dit masker bruist en zorgt voor een tintelende ervaring. En tegelijkertijd wordt de huidkleur door het bruisende, lichte peelingsysteem, geëgaliseerd. Voor een direct resultaat.

Deze behandeling wordt ook wel de rode loper behandeling genoemd, omdat hij meteen een heel mooi resultaat geeft voor bijvoordbeeld een feestje of bijzondere gebeurtenis. 

Behandelingsduur 45-60 min

Prijs:  € 99,-

Deze behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een egale, stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert.